El Orange Juice Funk Collective es presentà al Teatre de Capdepera


La mescla d'estils en una experiència irrepetible




Dissabte, 2 de febrer, al Teatre de Capdepera sonà el grup de funk-jazz fussió Orange Juice Funk Collective. Aquest grup format inicialment per Llorenç Barceló (hammond), Pep Garau (trompeta) , Josep Munar (guitarra) i el gabellí Jeroni Sureda (bateria). Per la
seva actuació a Capdepera comptàrem amb la participació de Nil Mujal (saxo tenor), Joan Mas (saxo baríton) i Miquel Gayà (trombó).Tot plegat un grup potent i coherent,  amb moltes ganes, amb una gran formació i molta, molta  música.

La finalitat del concert era presentar la seva música i treure fons per a editar el seu primer CD ( veure el nostre article http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=11490:orange-juice-funk-collective-demana-un-micromecenatge&catid=44:comunicats&Itemid=59 ). El teatre  registrà una molt bona entrada, era gairebé ple.

Sonaren molt bé, amb moltes improvitzacions i sols individuals, i feren gaudir el públic d'un espectacle únic i irrepetible.

Podem intentar descriure els 10 temes que interpretaren, creats per ells mateixos i, però serà millor escoltar-los al registre que en breu publicarem. 
Cal dir, però,  que amb les primeres cançons aconseguiren connectar amb el públic que seguia els ritmes proposats pels músics.




Es tracta d'una gran aposta musical, d'una gran qualitat, que esperam es consolidi. De moment, com diuen ells mateixos, s'ho passen molt bé dalt de l'escenari tocant.
Esperam que  puguin complir el seu objectiu i publiquin el seu disc. De fet prometeren tornar, una vegada editat el disc, per presentar-lo a Capdepera. Ha esta tot un luxe poder gaudir d'aquest tast.