Un any més, les corals i la banda s’ajunten per oferir un concert a la patrona de la música.


En Jaume Fuster, en qualitat de de mestre de cerimònia, va ser l’encarregat de presentar el concert abans de posar-se al servei dels tenors de la coral S’Alzinar. Abans, però, tingué ocasió d’escoltar les tres cançons interpretades per la coral Sol Naixent, dirigida per Josep Llull: La gavina, La calma del mar, i L’himne de la primavera.

Tot seguit li tocà el torn a la coral Gabellina, que cantà L’arc iris, Down by the riverside, i Vino griego. La direcció va anar a càrrec d’Elionor Gómez-Quintero amb Maria Antònia Gomis al piano. Directora i pianista van repetir amb la coral S’Alzinar interpretant el musical West side story.

Les corals van deixar pas a la Banda de Música de Capdepera dirigida per en Miquel Gayà, interpretant Everest, Imagine, Coldplay Classics i Hey Jude. A aquesta formació enguany s’han incorporat tres noves artistes: Núria Blanes al grup de clarinets, Ylenia Alcibiade Bennasar al saxo alt, i Maria Infante amb la trompeta.


Ylenia Alcibiade Bennasar


Maria Infante


Núria Blanes

A continuació, banda i coral S’Alzinar van interpretar Bohemian Rapsody de Freddie Mercury; i per acabar l’Himne de Capdepera (Pastor-Orpí) amb alguns membres de les altres corals que s’hi van afegir. Com sempre, una bona tarda de música rematada amb un berenar de xocolata i ensaïmades.

Podeu escoltar aquests temes pitjant damunt del nom:

Everest

Bohemian rapsody

Himne a Capdepera