Els cantaires de la Coral s’Alzinar trien nova junta directiva.

 

Dilluns 20 de febrer, després de l’assaig pertinent, els cantaires de la Coral s’Alzinar i la seva directora van procedir a triar la nova junta directiva. Seguint els procediments de rigor, la mesa electoral va quedar formada per na Maria del Mar Font, en Pedro Llabata i na Berta Liesegang. L’urna estava patrocinada per una coneguda marca de sabates, la qual cosa no dugué a impugnació del procediment ni conseqüències de cap mena.

La votació es va dur a terme seguint els llistats electorals confeccionats per a l’ocasió, amb un cens d’una cinquantena de cantaires. Alguns, preveient que no podrien assistir a la votació el dia convingut, havien emès el seu vot per correu amb la suficient antelació. No hi ha constància que ningú votés a cap ambaixada del municipi de Capdepera. Tampoc no es va registrar cap vot nul i, per a tenir els censats distrets mentre es procedia tant a la votació com al recompte, es van repartir bombons de xocolata, sense el nom de cap candidatura.

Va ser suficient una primera i única volta per a l’obtenció de resultats definitius, amb recompte directe sense fórmules estranyes ni llei d’Hont ni res semblant. Per unanimitat es va decidir que n’Elionor Gómez-Quintero seguiria sent la directora, i per molts anys que ho sigui. Quant als membres de la junta, els triats per cordes són els següents:

Soprans: Berta Liesegang i Maria Antònia Sureda.

Contralts: Sally Von Stunzner i Antònia Ballester.

Tenors: Joan Genovard i Andreu Gutiérrez.

Baixos: Luís Cerrada i Xisco Campins.

Com s’ha anat fent fins ara, el president serà l’elegit amb més vots, càrrec que, en aquesta ocasió recau en Luís Cerrada.

Igualment, els electors podien votar la candidatura d’en Vicenç Nadal com a President d’Honor de la Coral, la qual cosa també es va confirmar per majoria absoluta aclaparadora.

Des de la Coral i des de la redacció d’aquesta revista digital es felicita a la directora i als elegits en aquesta nova etapa, i s’envien infinites mostres d’afecte al seu President d’Honor.