El fet de governar amb el suport dels resultats obtinguts a les eleccions no dóna dret a ningú a tractar-nos de beneits. No obstant això, alguns es creuen en el dret de fer-ho.

 

Antonio Gómez, conseller de Presidència: “IB3 emet les pel·lícules en castellà perquè per doblar-les al català estarien uns sis mesos i deixarien d’estar  d’actualitat”. Llavors, el mateix dia que feia aquesta declaració, IB emetia una pel·lícula d’en Chuck Norris en castellà. Això és la rabiosa actualitat del conseller Gómez!

 

Miquel Ramis, secretari general del PP de Balears, l’endemà de la manifestació a favor del català: “Els que es manifesten sempre són els mateixos, a Mallorca ens coneixem tots”. Té tota la raó, a Mallorca ens coneixem tots i la majoria de corruptes sempre vénen d’allà mateix.

 

El president (?) Bauzá puja el sou als càrrecs de confiança del seu equip amb l’excusa que ara fan més feina perquè han reduït els càrrecs. Però al mateix temps augmenta la jornada dels funcionaris, que cobraran el mateix sou. Per a uns fer més feina té premi i els altres que es fotin.

 

Tot un director d’un centre educatiu i conseller d’Educació prohibeix tenir llaços de la senyera a les escoles, perquè diu que és una bandera d’una altra comunitat. Ai si el rei En Jaume el sentís! I jo em deman: devia fer pòlissa durant les classes d’història quan anava a escola?

 

Una altra d’aquest conseller que nom Rafel Bosch: “La majoria dels pares està d’acord amb la política educativa que duu a terme aquest Govern, perquè a les manifestacions contra les retallades a l’educació només hi havia unes 2.000 persones”. Per la mateixa regla de tres, el 70 % de la població de les Illes Balears no està a favor de les polítiques del PP, ja que només un 30 % de la gent els ha votat.

 

I podria continuar però no acabaria mai

 

Mateu Garau Flaquer