Descansa en pau, amic Rafel


Rafel Ribes, el primer per la dreta, fetn parella amb el també desaparegut Colau Liesegang

Avui el nostre tennis està de dol per la desaparició d’un dels tennistes que més llavor va sembrar dins l’esport d’aquesta especialitat.


En Rafel Ribes, que ja de petit venia amb els seus pares i la seva germana, cada estiu, a Cala Rajada, fugint de Barcelona i cercant un lloc tranquil per passar les seves vacances i gaudir de les platges, roques i aigües netes i blaves que els nostre entorn oferia al seus visitants, va quedar enamorat d’aquest bell racó de la nostra ribera.

En els anys 60 i 70, a les pistes de tennis del club S’Auba, avui aparcament del Centre Cap Vermell, cada any s’organitzaven uns torneigs de tennis en què prenien part tennistes de tot Mallorca. En Rafel hi participava sempre i el seu era un tennis de gran qualitat, per la qual cosa va ser el guanyador de molts dels trofeus que es dirimiren.

Aquells campionats de tennis motivaren que, poc temps desprès, a Manacor es creàs un club que tan bons resultats ha donat, amb un altre Rafel avui número u del mon.

Desprès, en tot aquest temps, en Rafel va continuar residint a Cala Rajada, fins aquest 12 de gener en què ha traspassat a la casa del Pare.

Sempre et recordarem, bon amic Rafel, mentre esperam que trobis, en el teu lloc etern,  la pau que tots et desitjam.