A la fi s'hi posaran, a combatre el botellot?





















   Fa uns dies llegia a la premsa que hi havia una campanya de l'Ajuntament per  a evitar l’accés a la platja de Cala Agulla amb aparells de música potents i botelles de vidre. De fet, la mesura dissuasòria em sembla molt oportuna (per bé que caldria sancionar aquells qui, malgrat ser informats, la incompleixen) i esper que no es relaxi. A la mateixa notícia de premsa es deia que s’havien pres mesures contra el botellot als carrers de Cala Rajada (concretament s’havien col·locats cartells). Tot falaguer, vaig cercar-los i..., la veritat, ho vaig tenir molt difícil. Com és possible que no els trobi?, em vaig demanar. Tan malament estic de la vista? On són? Si és una campanya informativa, n'hi hauria d'haver pertot arreu, i ben visibles! A la fi vaig en trobar un al passeig marítim, davant de s’Urò, a dalt d'una farola. Ben a dalt! Puc assegurar que per llegir el que posava vaig haver d'utilitzar el zoom de la càmera fotogràfica (no duia els prismàtics de mirar cartells informatius de l’Ajuntament) per a intentar llegir el text. El que dic va passar en ple dia (assolellat). No puc ni imaginar com d'efectius deuen ser en plena nit, o quan fosqueja.

   Bé, el que he dit: m’alegra que el nostre Ajuntament  es prengui seriosament l'aplicació de la normativa pròpia.  Si realment algú pensa que, amb un parell de cartell, el problema es resol..., anem servits!

   Per cert, oblidava comentar que en el pedrís del passeig, just davall el cartell, un grupet de cinc joves turistes es cruspien una pizza i es bevien plàcidament unes cerveses, mirant la mar. I un poc més enllà, uns altres prenien uns botellins de combinats mentre el port prenia les coloracions rosàcies pròpies de la posta de sol. La mateixa imatge es repetí  al llarg del passeig Colom i la platja de Son Moll.

 Tres i no res