No us manifesteu, que encara serà pitjor!

 
Ningú dubta de la bona voluntat dels 50.000 manifestants de diumenge passat a Palma (meam quan faran una manifestació important a la Part Forana). Fins i tot de la certa sensació d'ofegament, de que ja no hi cabem, de que ens estam empobrint... Però sembla mentida que cap dels manifestants no conegui les lleis de Murphy: 

Si alguna cosa no pot anar malament, anirà malament.
Si una sèrie de successos poden anar malament, aniran malament en la pitjor seqüència possible.
No hi ha res tan dolent que no pugui empitjorar.

Després de cinquanta anys de creixement continu la notícia d'aquesta manifestació no farà més que accelerar la compra de bitllets o pacs vacacionals de tots aquells que encara no en tenguin, no fos cosa que els mallorquins decidíssim tancar l'aeroport d'un dia per l'altra i es quedassin sense venir una darrera vegada.

Què hauríem de fer, doncs?

Res, no fer res. Qualsevol cosa que facem ho empitjorarà.

I més si sortim a les notícies de mig món! Si diuen que som un destí poc acollidor voldran venir a comprovar-ho.

Per tant, callem! Callar és l'actitud més mallorquina davant aquests fets... i fer la nostra. Com sempre hem fet (diguem-ho clarament)

Tenim raó en les nostres demandes?

Sí, i tant!

Però Murphy és infal·lible. No oblideu que si volen posar més transport públic, tren, per exemple, no és per a nosaltres, pobres nadius. Si més no, i així ho diuen públicament, és per llevar-nos d'enmig de les carreteres i que els cotxes de lloguer puguin anar on vulguin sense tants d'embossos.