inici

Cap Vermell

35è aniversari de la Coral s'Alzinar 

Estimat públic i autoritats aquí presents.

Després d’aquesta obra tan emotiva del músic català Francesc Vila i Gimferrer amb lletra del poeta andalús Federico García Lorca, volem dir-vos que celebram amb aquest concert el trenta-cinquè aniversari de la Coral s’Alzinar.

Allà per febrer de 1982, un reduït grup d’entusiastes i amants de la música coral, des del Col·legi Públic s’Alzinar i ja sota la direcció de la nostra actual directora Elionor Gómez-Quintero Garau, varen començar una travessia musical amb el petit bagatge de quatre cançons, però amb tota la il·lusió del món. Participaren en la tercera trobada nacional juvenil de Polifonía celebrada a Alacant; concursàvem com a joves i ara ho seguirem sent si mantenim el mateix entusiasme i il·lusió de llavors.

Al llar d’aquests 35 anys han passat per la nostra coral  més d’un centenar de cantaires, encara que tenim la sort de que alguns d’aquells pioners segueixen en actiu amb nosaltres: Bàrbara Femenies, Jaume Fuster, Toni Melis, Pere Llabata, Toni Fuster, Maria Antònia Gomis i la nostra directora Elionor Gómez-Quintero. Molts altres varen pujar i baixar en els diferents ports de la travessia coral per diferents motius personals, tots molt respectables. I altres, darrerament, ens varen deixar definitivament en plena dedicació a la coral.

Però així és la vida. Els que seguim navegant hem de mantenir encès aquell foc pioner, optimista i de futur de fa 35 anys, sabent que som uns mariners temporals d’aquesta nau que seguirà solcant diversos mares i arribant a altres ports on pujaran nous tripulants.

El concert d’avui recorrerà algunes obres populars, de coneguts musicals i alguna sarsuela; obres que fa temps que no cantam i que són alegres i representatives de la nostra trajectòria musical.

Finalment, volem donar-vos les gràcies per la vostra presència com a públic; sense vosaltres, seguidors incondicionals, no tindrien sentit els nostres esforços. I també agrair el suport econòmic i logístic al nostre Ajuntament i a la Parròquia. ¡¡Que continuem imbuïts de festa i d’alegria mentre duri la nostra travessia i per molts d’anys!! Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar