Va valer la pena que s'enfilàs, la gent, a les murades del Castell, també al mirador de can Vila i can Ramón Domingo, com així mateix a les cases d’es Puig, per poder contemplar els més espectaculars, llargs i mai vists focs artificials de tota la història de Capdepera, els d’es Cavaller.

Una decisió molt encertada, a jutjar pels elogiosos comentaris de la nombrosa quantitat de gent que baixava cap al poble una volta haver-se celebrat, la qual cosa, sens dubte, reafirmarà la regidora de festes en el seu càrrec, en contra dels comentaris suscitats darrerament sobre el seu cessament a l'àrea de Cultura, que no com a regidora, faltaria més, Déu ens guard!

A la regidora de Cultura, Festes i altres bauxes, hi va haver qui intentava localitzar-la per tot es Sitjar amb motiu del concert de la Banda de Música –un acte cultural de gran força al qual, sens dubte, li corresponia assistir, per raons obvies– i la cercaven per donar-li l’enhorabona, també, pels focs d’artifici.

D’aquesta manera no es farà necessari convocar un “referèndum” popular, com pregonava, per polsar l’opinió de la gent sobre si havien agradat o no els focs d’es Cavaller i la seva continuïtat els anys vinents.

Posats a fer la despesa, cap castell de focs artificials com el desenvolupat pel correfoc del divendres. Clar que el pressupost dels “dimonions” s’ho mereix. Bé, ens ho mereixem…

Festes passades, coques menjades! Repetim, enhorabona “concejala”!

2 homes i una dona, sense canet