Badades/ 14


 


  • __”Els forns estan condemnats a desaparèixer i haurem de menjar pa de benzinera”. (Ho diu al D.de M. un altre forner, aquest d’Algaida,  que ho passa malament).

A Capdepera, sense anar més lluny, en tres anys, ja són quatre els forns que han tancat. Manco mal que les benzineres no tanquen… i subministren pa.

  • A molts de pobles es fan manifestacions en contra de l’apujada de l’IBI (U.H.)

I el meu padrí deia: “Ja podeu siular, ja. Saps si s’ase no vol beure…”. I ès que: “ quan a un se’l tracta com si fos idiota, el més probable és que, si no ho és, tard o d’hora arribi a ser-ho”, com diu en Fernando Savater.

  • Valèrie Tasso a D. de M. :  ”Els polítics f…  malament, practiquen poc sexe, i això que tenen temps. Jo m’oferiria a donarr-los classes gratis si estigués convençuda que fer l’amor freqüentment, amb ganes i bé, contribuiria a fer anar el país endavant.”

Malgrat no m'afecti la crisi, he decidit
suprimir coses innecesàries

 Woody Allen assegurava que el sexe és el més divertit que es pot fer sense necessitat de riure… Sexe i humor
estan molt relacionats, ja que és la distància més curta entre dues persones.

  •  Existeixen tècniques avançades de remodelació corporal, succionant el greix,  amb una intervenció quirúrgica d’una hora que deixa la silueta com un maniquí. ( Magazine D.M.)

Segons el periodista-escriptor Javier Cuervo, no seria sobrer que es posàs de moda algun tractament dirigit a succionar el greix, però el compost a base de desvergonyiment, vilesa i avarícia, cosa que  faria que la societat tingués més bellesa.

  • Al 2014, el Govern central augmentarà les pensions un 0’25 % . (De la premsa)

Un quart de quilo d’anxoves o un “relaxing” cafè amb llet i un petit pastís... Màgia pura.

  • Son Servera redueix en un 19 %  l’impost de circulació, i  Artá entre un 8 i un 42% la taxa  de fems. (U.H.).

Res a veure, segurament, amb pertànyer, tots dos, a un consorci de municipis. Capdepera, diuen, que no vol ser manco i aprovarà les rebaixes el 28 de desembre…

  • Una periodista acomiadada pel tancament del Canal 9 valencià ha manifestat:  ”Les meves mentides foren tantes que sentia vergonya de treballar en aquesta televisió”.

El curiós del cas és que fins que no l’acomiadaren va estar ben alerta a no dir ni piu.

  • Recordar és alliberador, el silenci no serveix de res (“Les llavors del silenci”, d’Alvar Caixa).

És aquesta, moltes vegades, la raó per la qual un escriu. I escriure ho faig per a  mi, malgrat molts de cops ho faci en passat.

     Ja ho deïa en Toni Machado: “Importa més fer les coses ben fetes, que fer-les”.


Tomeu d’es Forn