primer premi endemismes: Flor de safrà de Rosana Pita






A partir de dia 5 de març a la sala d’exposicions del Centre Cap Vermell es pot veure l'exposició del certamen de fotografia de Natura XIV MEMORIAL CLIMENT PICORNELL, sens dubte les millors fotografies que es fan a les Illes. 

Obert cada dia de 10 a 13h i de 16 a 20h. Fins dia 10 d’abril.

Es pot concertar una visita guiada per a grups de 6 persones al telèfon del Centre Cap Vermell 971 81 94 67

Ho organitza: AFONIB. Associació de Fotògrafs i Filmadors de Natura de les Illes Balears.

Podeu veure al vídeo següent les imatges i els guanyadors del  certamen. Però res substitueix el visionat en directe d'aquestes fotografies.


El nom de Climent Picornell va lligat a la defensa dels valors naturals de Mallorca i a la fotografia de natura. La seva sensibilitat especial, expressada amb imatges d’un estil inconfusible i inimitable, ens ha permès descobrir a molts de nosaltres l’estètica autèntica de la nostra illa. Com a fotògraf de natura ningú pot discutir el seu do especial per captar els instants més inversemblants  de la natura illenca, convertint-se en un mestre inigualable en l’art de treballar amb la llum per convertir els instants que ha viscut en màgia. Com a persona ens ha ensenyat la seva extraordinària generositat i humilitat, el seu coratge, la seva fortalesa, la seva il·lusió i, sobretot, el seu arrelat compromís amb la conservació del nostre entorn.

Més informació a la web https://www.afonib.org/