Convidada a l’encesa de les torres de Mallorca
«Un cant per als drets humans», 11 de gener de 2020

Benvolgudes i benvolguts
El Consell de Mallorca torna a afegir-se a la iniciativa d’encendre les torres i les talaies de Mallorca, per seguir l’estel del manifest humanitari dels dos darrers anys i n’assumeix, un any més, la coordinació. Des del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística volem seguir unint drets humans i patrimoni, per la qual cosa donam continuïtat al projecte iniciat per l’IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, amb la implicació del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i d’Amnistia Internacional.
Per aquest motiu, tenc el plaer de convidar-vos a tornar a participar a l’acte d’encesa, que serà dissabte, 11 de gener de 2020. La primera encesa serà a les 13 hores, amb bengales de fum, i estarà acompanyada del cant de «Viatge a Ítaca», de Lluís Llach. La segona encesa serà a les 18.30 hores, amb bengales de llum. Es llegirà un MANIFEST en els dos moments de les enceses.
Amb el desig que aquesta fita sigui més participativa, convidam els consells insulars de Menorca, d'Eivissa i de Formentera; així com tots els ajuntaments de Mallorca. A més, a través del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, hem contactat amb el Marroc, Tunísia, el Líban i l’illa de Quios, a Grècia, i a altres indrets de la Mediterrània...



Igualment com l'any passat, tenc el plaer d’anunciar-vos que Lluís Llach ha tornat donat el vistiplau per cantar la cançó «Viatge a Ítaca» durant l’encesa de bengales de fum, programada per a les 13 hores. Així, doncs, ens agradaria comptar amb totes aquelles agrupacions de cantaires que desitgin unir-se al nostre cant a favor dels drets humans.
Hem fet extensible la convidada a la Federació de Corals de Mallorca , l’any passat s’hi sumaren aquestes: ORFEÓ RAMON LLULL,CORAL DE PORRERES,CORAL ALGAIDA,CORALLLUCMAJOR : CORAL JUVENIL SA COMPANYIA,CORAL ADULTS EMAE,CORAL DE MONTUIRI,CORAL DE SANTANYÍ : SANT ANDREU i ESCOLA DE MUSICA SANTANYÍ, CORAL IRENEU SAGARRA ,CORAL PORTOCOLOM :VERS ENDINS, CORAL JERRETS DE VISTA ALEGRE: S’ ESTALELLA, MÚSICA PER LA LLIBERTAT