Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants, el cartell que es distribueix per tot el món i se’n promogui la celebració a les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc. Aquest any el país escollit és Lituania. ( a l'adjunt teniu el cartell i el missatge)

https://www.oepli.org/ca/Dia-Internacional-Libro-Infantil

Des del Servei Municipal de Biblioteques Públiques de l'Ajuntament de Capdepera fa anys que ens adherim a aquesta efemèride i organitzam alguna activitat. Aquest any també ens hi hem adherit  i per celebrar-ho llegirem el manifest d'enguany  i també hem convidat a la reconeguda narradora  Teresa Grau, 

Tindrem una sessió de contes per infants a les 18h:


Clica l'imatge per llegir el manifest.