Dimarts 25 a les 19 h. MIAMOR PERDIDO
Dimecres 26 a les 18 h: EL GRINCH
Diumenge 30 a les 19:30 h: BOOK CLUBDimarts 25 a les 19 h. MIAMOR PERDIDO

Durada: 100 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Comèdia
Entrada: 5€

SINOPSI

Del director de “8 Apellidos Vascos”. Mario (Dani Rovira) i Olivia (Michelle Jenner) s'enamoren bojament. Una tarda, plantejant-se que tota relació s'acaba, acaben trencant. Durant la gran brega, Miamor, el gat de carrer adoptat per tots dos i que només atén si li parlen en valencià, s'escapa i desapareix, com l'amor que els unia. Durant un temps Olivia donarà per mort a l'amor i al moix, mentre Mario ho manté amb vida d'amagat

TRAILER: 


Dimecres 26 a les 18 h: EL GRINCH

Durada: 90 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€

SINOPSI

Cada any, per Nadal, els vilatans pertorben la seva pacífica solitud amb celebracions cada vegada més desmesurades, lluminoses i sorolloses. Quan els Qui declaren que aquest any volen preparar un Nadal el triple de gran, el Grinch s'adona que només hi ha una manera de recuperar una mica de pau i silenci: robar el Nadal.

TRAILER:


Diumenge 30 a les 19:30 h: BOOK CLUB

Durada: 104 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Comèdia
Entrada: 5€

SINOPSI

Quatre amigues de tota la vida formen part d'un Club de Lectura que es reuneixen mensualment des de fa trenta anys. A pesar que no és el tipus de llibres que solen llegir, l'èxit de Cinquanta ombres de Grey acaba cridant la seva atenció i ho trien com la seva propera lectura. Després de submergir-se entre les seves pàgines, la vida d'aquestes sexagenàries canviarà per sempre.

TRAILER: