Dia 7 d'octubre de 10 a 13 hores, organitzada per la fundació Cocacola, Projecte Mares Circulares


Arrel de la Neteja Litoral de les Festes del Carme d'enguany, es va detectar un greu problema de plàstics en els blocs de l'escollera del dic exterior del moll de Cala Rajada. Aquest fet va ser posat en coneixement de les autoritats pertinents i sobretot dels gestors de la Reserva Marina, ja que el problema afecta íntegrament a l'àrea protegida.
Per tal de subsanar això, el proper dia 7 d'octubre, des de les 10 fins les 13h, s'ha organitzat, a través de la Fundació Cocacola i el seu projecte Mares Circulares, una neteja exclusivament del dic exterior del moll, tant de la part submergida com de la part emergida de l'escollera.
La intenció és arribar a treure el màxim de plàstics que continuen aferrats en els blocs. Per tant, qualsevol persona voluntària, que es vulgui afegir a la neteja serà benvinguda, tant de la part terrestre com submarina.
Els submarinistes han de dur el seu propi equip i botelles. Hi haurà muntada una carpa de Cocacola on s'oferirà berenar i beguda per a tots els participants.

Des de l'Associació Festes del Carme us animem a participar per tal de poder gaudir de la nostra mar un poc més neta!!

https://www.cocacolaespana.es/mares-circulares