Projecció del documental «TOT INCLÒS. DANYS I CONSEQÜÈNCIES DEL TURISME A LES NOSTRES ILLES»Divendres dia 28 de setembre a les 21h al Teatre d'Artà


 

Després de gairebé un any i mig de feina, des del festeig als companys de l'equip tècnic, a la concepció del projecte una vegada aconseguit el finançament i al llarg part que ha suposat la finalització d'aquesta ambiciosa empresa, a la fi ja podem anunciar l'estrena d'aquesta nova criatura del col·lectiu Tot Inclòs. Un artefacte en format documental que com indica el seu nom tracta sobre els danys i conseqüències del turisme a les nostres illes.

De tot d'una, des que ens posàrem a editar monogràfics en paper sobre aquest tema durant el 2014, poder presentar un documental que qüestionàs el model turístic era un dels nostres grans objectius, gairebé impossible. No és el mateix editar 2.000 exemplars de periòdics que embarcar-se en la realització d'un treball audiovisual de llarga durada. En primer lloc perquè hem hagut de comptar amb la feina de companys professionals del gremi. I, en segon lloc perquè ens suposava aconseguir una gran quantitat de doblers, un pressupost gens comú en el nostre àmbit de petits col·lectius autogestionats. Però, gràcies al treball d'un equip tècnic que ha cregut des d'un principi en aquest projecte i especialment a les moltíssimes aportacions de gent que en la campanya de microfinanciació a través de la plataforma Goteo.org també va apostar per donar suport al documental, ara podem dir ben fort que ho hem aconseguit.

L'objectiu del documental Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes és ampliar l'abast de recepció del discurs crític contra el turisme, que més gent conegui l'altra cara de la indústria que aquí s'ha establert en forma de monocultiu. I si pot ser que la faci reaccionar, que qüestioni aquest model i que es sumi a la lluita dels qui pensam que d'aquesta manera ens encaminam cap un possible col·lapse i que hem d'apostar des de ja per un altre tipus d'economia i societat.

L'acte, co-organitzat amb Alternativa per Artà, consistirà en una breu presentació a càrrec de gent del grup impulsor i de l'equip tècnic, la projecció del documental, que dura poc més d'una hora, i un posterior col·loqui entre el públic.

Esperam la vostra assistència.

Per a més informació sobre la gira de presentacions i sobre el documental:

www.totinclos.cat
www.totinclos.noblogs.org