El proper divendres 1 de juny començarà l’estiu de Can Melis amb l’exposició de fotografia de Pepe Cañabate.



El programa d’aquest estiu, tot seguint la tradició d’aquest centre cultural, presentarà mostres dels diferents llenguatges artístics: la de fotografia abans esmentada al mes de juny, una instal·lació de Maria Antònia Ramis al juliol, artesania amb obra de pauma de Ses Maries al mes d’agost i il·lustració i dibuix de Joanna Hegemann al mes de setembre. Així doncs un calendari encisador i amb tintes internacionals per tal de poder arribar a tots els gabellins i visitants que estan a Mallorca durant l’estiu.

Pel que fa a la primera mostra: “Rhein” o “Rhin”, es una col·lecció de fotografies de Pepe Cañabate, que son el resultat d’haver estat guanyador del premi especial de fotografia de la Fundació Michael Horbach i haver estat convidat a una residencia a la ciutat alemanya de Colònia per fotografiar la ciutat i el riu.

Es una costum que l’artista que obri l’estiu de Can Melis realitza una intervenció a la plaça de l’Orient. I en aquest cas, es tracta d’una fotografia de gran format que es situarà a una de les façanes de can Creu d’Inca.