Dins les diferents activitats que l’Escola de Música està duent a terme al llarg d’aquest darrer trimestre al voltant de la temàtica “Músiques del Món” que servirà de fil conductor del concert de final de curs que oferiran els conjunts instrumentals i vocals, els passats dies 22 i 23 de maig els alumnes de Llenguatge Musical de Nivell Elemental reberen la visita de l’agrupació de ball de bot “Castell de Capdepera”.

Els sonadors i balladors de l’agrupació explicaren als nostres alumnes els diferents tipus de balls mallorquins (la jota, el bolero, la mateixa, ...), els instruments utilitzats a la música tradicional de les Illes Balears i com un gènere musical tan llunyà com l’havanera ha arribat a formar part de la música tradicional mallorquina. Finalment els hi ensenyaren els punts bàsics utilitzats al ball de bot i gaudiren ballant plegats algunes cançons.

Des de l’Escola Municipal de Música volem agrair la col·laboració, la disponibilitat i el bon fer dels membres de l’agrupació Castell de Capdepera.