inici

Cap Vermell

Golf i Art per un gran projecte a favor de "Som aquí gabellins"


Benvolguts amics i col·laboradors

Enguany durant l’època nadalenca hi haurà una campanya solidària molt especial.

El grup “Creixem junts Mallorca” i el grup de facebook “Cala Ratjada insiders” organitzaran conjuntament una campanya de donacions a favor d’un projecte social extraordinari “ Som aquí gabellins”.

L’objectiu és recaptar el màxim possible per poder dur a terme un taller per a persones amb diversitat funcional a Capdepera.

Per això necessitem tot el vostre recolzament.

Els dies 1r, 2n, 3r i 4t (diumenge) de desembre començarà una subhasta en el grup “Cala Rajada Insiders”, amb aquesta finalitat.

Dia 3 de gener és el dia principal d’aquesta campanya. A les 9 començarà el Torneig de golf en el Club de Golf de Capdepera. Després del torneig hi haurà una subhasta. Per poder oferir una cosa molt especial s’organitzarà , dia 30 de desembre de 14 a 17 hores, el “Gabellins painting day”. Hi comptarem amb la participació d’artistes com GUSTAVO, RAFA FORTEZA, FRANK KRÜGER, MATEU ESTARELLES, NORBERT SCHÄFER, VIOLETTA JESSE de JANSEN i el fotògraf LEVON.

Aquests pintors, juntament amb “Som aquí gabellins”, pintaran alguns quadres que s’exposaran en alguns locals del municipi com ara La Fragua, Wikiki, Nou segle XII, Tortuga... Fins dia 3 de gener que se subhastaran.

Tots els quadres tindran un preu bàsic de 200 euros garantitzat pels esponsors.

La marató de donacions se durà a terme en el Nou Segle XII, a partir de les 19 hores, i serà retransmesa en directe a través de “Live live live en live stream” i totes les actualitzacions al facebook.

L’animador Andy Bar, l’amfitrió del Bar Schorsch i Jürgen Umland de Cala Rajada Insiders participaran i esperen aconseguir  un gran resultat  pels nins i nines de “Som aquí gabellins”

Dia 6 de gener, a les 13 hiores, se farà el lliurament del xec amb tot el que s’hagi aconseguit.

UN GRAN PROJECTE AMB UN GRAN COR PER “SOM AQUÍ GABELLINS”


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar