inici

Cap Vermell

Taller de Música en família. Curs 2017-2018

Vols gaudir d’una sessió de música amb els teus fills/es? Tornen els tallers de música en família a Capdepera!El propers dissabtes 28 d’octubre, 10 de març i 30 de juny al matí estan programats tres tallers de música en família especialment pensats per a embarassades, nadons de 1 a 36 mesos, i infants de 3 a 6 anys. 

Com al curs passat, tendrem la sort de comptar amb n'Anna Roig Dolz, pedagoga musical, pianista i especialista en el Mètode Jaques-Dalcroze.

N'Anna creu en la importància de la música durant els primers anys de vida i des d’abans de néixer, i és per aquest motiu que fa més de 10 anys centra la seva tasca pedagògica i musical en apropar la música als més petits i les seves famílies. 

Per tal de garantir un bon funcionament de cada un dels tallers, el nombre de places és limitat. Per aquest motiu cal inscripció prèvia i les places seran atorgades per rigorós ordre d'inscripció.

 
PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ:

OPCIÓ 1:

Presencialment a l'Escola Municipal de Música de Capdepera situada al carrer Sol nº2 de Capdepera.

OPCIÓ 2:

1- Per tal d'inscriure's als tallers cal emplenar el següent formulari:

 https://goo.gl/forms/UNU6yJ1DxEdJq37g1

2- Una vegada emplenada la butlleta d'inscripció rebreu un correu amb el número de compte on haureu de fer l’ingrés de l'import que us correspongui a cada un.

3- La inscripció no serà efectiva fins que s'hagi realitzat la transferència.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar