inici

Cap Vermell

Dia Internacional del Llibre Infantil 2017, a Capdepera

Al nostre municipi se celebrarà, dia 3 d'abril,  a la bibloteca de Capdepera amb un conte i taller infantil.Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants, el cartell que es distribueix per tot el món i se’n promogui la celebració a les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc.

Enguany és la secció de l'IBBY de Rúsia l'encarregada de seleccionar un escriptor i un il·lustrador. Han realitzat el missatge i el cartells adjunts. 

Nosaltres a les nostres biblioteques celebrarem aquesta efemèride, dilluns dia 3 d'abril  a la biblioteca de Capdepera, llegint el manifest i realitzant un contacontes i un taller sobre el llibre "El monstre de colors: parlem d'emocions". Estau convidats a llegir el manifest  i a participar de l'activitat que hem organitzat
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar