Canvien algunes freqüències

Els canals de televisió TVE HD, Teledeporte, i els de radio RNE Clásica HQ i RNE 3 ha començat emissions de manera definitiva a la freqüència del canal 54 UHF. Actualment aquests canals s’emeten simultàniament pel canal 66 UHF, el que significa que si es fa ara una recerca de canals a un televisor de Capdepera, apareixeran dues vegades TVE HD i Teledeporte. Donat que el mateix contingut està repetit, en breu es tancaran les emissions al canal 66 UHF. La data de tancament d’emissions pel canal 66 UHF probablement sigui el primer de febrer.

A Capdepera els usuaris poden tornar a sintonitzar els televisors el dia que deixin de veure Teledeporte i TVE HD o, si ho prefereixen, poden sintonitzar ara el televisor, amb la qual cosa tindran els canals duplicats fins que es deixi d’emetre pel canal 66UHF.

D’altra banda, aquells que utilitzen amplificadors monocanals (blocs de vivendes) han de demanar al seu tècnic de l’antena que els hi instal·li l’amplificador per al canal 54 UHF (i, si volen, aprofitar per instal·lar els canals 35, 47 i 48 UHF, ara buits a Capdepera, però que seran els que en un futur substituiran els canals actuals).

 

 

 

Dept. Premsa

Ajuntament de Capdepera