El taller "integrarte" presentarà les seves creacions a la Setmana del Peix Fresc i la Mostra de la Llampuga de Cala Rajada




   Aquest taller, que fomenta la capacitació laboral dels assistents, la seva autonomia econòmica, l’autoestima, la millora en l’administració dels propis recursos, i també procura evitar la dependència crònica cap als serveis socials municipals, posa habitualment a la venda les seves propostes al mercat nocturn que se celebra els dilluns, dimecres i divendres de 19:00 a 23:00 h a la plaça castellet de Cala Rajada. Amb motiu del Cap de Setmana del Peix Fresc i la Mostra de la Llampuga també el trobarem de divendres 7 a diumenge 9 d’octubre. Entre els participants, de països com Espanya, Senegal, Tunísia i Equador, es prenen les decisions relatives a hores de feina, administració, dissenys, etc., amb la coordinació d’un responsable dels Serveis Socials de l’Ajuntament.
   Igualment cal destacar que aquest taller ha pogut participar a la Fira d’Alcúdia del 30 de setembre al 2 d’octubre gràcies a la col•laboració entre els departaments de Serveis Socials dels dos ajuntaments. 
   A  l'a fotografia trobareu algunes imatges de les joies que podeu comprar als referits mercats.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera