Operació Quilo a Capdepera
8 d'octubre de 10 a 20 hores
A Eroski, Lidl i botigues Spar

El proper divendres de 9.00 a 10.00 h. del matí, es presentarà a Capdepera Ràdio la campanya Operació Kilo que es durà a terme a les Balears el proper dissabte 8 d’octubre.
Organitzada pel Rotary Club, te l’objectiu de donar a entitats locals, parròquies, ONG, etc., tots els aliments que no caduquin recaptats aquest dia. Enguany hi participarà, per primera vegada, el municipi de Capdepera, amb col·laboració dels supermercats EROSKI, LIDL i els SPAR dels números 78 i 81 del carrer Leonor Servera. Fan falta voluntaris per estar als dos Eroski de Cala Rajada. L’horari és de 10:00 a 20:00 h. i, segons el nº de voluntaris, es faran torns. Cal destacar que la recaptació del dia anirà destinada als Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera i a Càritas. Qui vulgui participar com a voluntari haurà de confirmar-ho per email abans de divendres a: (
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

   El proper dissabte dia 8 d’octubre de les 10h a les 20 h es desenvoluparà a totes les Balears la campanya Operació Quilo.
   Aquesta campanya, organitzada pel Rotary Club i en col•laboració amb associacions, entitats, parròquies i ONG, consistirà en la recollida d’aliments com: oli, sucre, llet, llegum, arròs, pasta, farina, conserves i altres aliments i productes no peribles per ajudar a les més de 40.000 persones amb necessitats.
   Enguany es durà a terme per primera vegada al municipi de Capdepera, i hi participaran els supermercats locals Eroski, LIDL i establiments Spar del carrer Elionor Servera 78 i 81.
   En la recollida d’aliments hi participaran voluntaris del municipi de Capdepera, a més d’integrants de Voluntaris de Mallorca i membres de Cáritas.
   Els aliments que es recullin a Capdepera i Cala Rajada seran a benefici de Cáritas i dels serveis socials de l’Ajuntament de Capdepera.