al Centre Cap Vermell els dies  8, 9, 10, 11 y 12 d'octubre de 10 a 14:00h


A càrrec de Florence Augendre treballa a Brussel·les impartitn docència a la famosa companyia Ballets C de la B.

Florence Augendre treballa a Brussel·les impartint docència a la famosa companyia Ballets C de la B.

Preu 100€.

També s'hi pot assistir per dies. Possibilitat de quedar a dormir a Cala Rajada per un preu excepcional.
INTRODUCCIÓ AL COS-MENT i FASCIAPULSOLOGY /Florènce Augendre /
Com ho va fer al juriol, Florènce Augendre guiarà un taller sobre la base de BMC (Body-Mind centering) i Fasciapulsology. Aquest taller és per a principiants interessats en BMC, així com per a experts que vulguin entretenir a les seves habilitats.
El cos està fet d'una complexitat infinita. Al mateix temps, té una increïble habilitat per coordinar-se, perquè puguem actuar i reaccionar espontàniament a situacions d'alerta. En aquest taller, utilitzarem l'horari de matí per familiaritzar-se amb alguns de la terminologia anatòmica i la pràctica de la cartografia, de manera que podem emprar el moviment físic i qualitats diverses de la presència de dur aquest coneixement a la comprensió de l'experiència propioceptiva. Aquest mètode s'inspira en les obres de BMCt (c) fundada per Bonnie Bainbridge Cohen i la Fasciapulsologia desenvolupat per Christian Carini.
Entre 1991 i 2004 Florènce Augendre va estudiar BMC amb Vera Orlock. També va trobar i va estudiar amb Bonnie Bainbridge Cohen en un parell d'ocasions especials. Durant la dècada dels noranta ha participat intensament alguns tallers amb Steve Paxton, Lisa Nelson i Nancy Stark-Smith, el treball ha estat molt influenciada per la investigació de Cohen. Augendre com a artista utilitza BMC com una pràctica a si mateixa de tren i d'aconseguir "connecta-se" abans de sortir a l'escenari. En el pla artístic, BMC proporciona el coneixement, l'imaginari i les qualitats del cos que li permeten definir metàfores pont en actuacions emmarcades.
A més, Florènce és certificada en Fasciapulsologia de l'escola de Christian Carini. Augendre va estudiar ballet, dansa africana, el tap dance i jazz modern i es va enganxar amb gran rapidesa per les activitats professionals en el camp del teatre, òpera, cinema, dansa contemporània i arts plàstiques. Ella ha fet una pràctica de participar en qualsevol procés creatiu, un toc que està profundament arrelada en les habilitats i la cultura del cos i la seva dansa. Ha treballat amb directors de teatre Lluís i Xavier Bachelot, coreògrafs Pascale Houbin, Raffinot François, Wes Howard, DeGroat Andreu, Thierry Guedj, Halebid Christophe, Wim Vandekeybus, Meg Stuart, David Hernández, LABORGRAS , Johanne Saunier / Jim Clayburgh, Brice Leroux, Lance Gries (NY), Steve Paxton, Lisa Nelson, Riina Saastamoinen , Alexander Baervoets , Label Cedana, Olga de Soto, Ramalingom Fabrice, i Koen Augustijnen. Darrerament Florència Augendre van donar tallers a Cie Félicette Chazerand, Roses&PARTS, SEAD (Salzburg Experimental de l'Academy of Dance), DOCH Estocolm i Les Ballets C. de la B.


Tota l'informació i els contactes les trobareu a

Info, contact & inscription:
Jean Marc Serrano Deladoey
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://hierbarojadanza.blogspot.com/