Poble de Capdepera, volem dirigir-nos a tots, per comunicar-vos que continuem vius, que continuem actius, que seguim aquí, i no ens mouran.









   Els nostres ideals segueixen vius, i la nostra lluita, perque es la lluita de tots. Encara que no ens veieu, encara que no seguim amb les assamblees per ara. Seguim aquí, lluitant per tots. Cada vegada la lluita es més dura, cada vegada ens estan llevant més coses, pero no ens poden llevar la força del poble. I contam amb això. Ara volem demanar-vos que vos informeu, que llegiu, que no tan sols mireu la televisió, la millor amiga dels polítics, (no se si heu vist lo ocurrit amb la 1 i la trama de manipulació que han desmantelat), informau-vos de lo que està passant, ens estan robant la vida, i no feim res. Ens retallen la seguritat social per estalviar doblers, ens retallen la educació per lo mateix, retallen les pensions dels nostros Padrins, dels incapacitats, ens estan atacant. I lo pitjor, és que el doblers que s'estalvien amb tot això, es exactament la mateixa quantitat que s'estalviarien normalitzant els salaris dels polítics, o deixant de comprar els 27 nous helicopters de guerra que ha comprat aquest any l'estat. Han gastat 600 milions d'euros en 27 helicopters de guerra. Aixó es indignant. Gasten anualment més de 1000 milions d'euros en armament militar, moltísim més, i no retallen res d'aquest presupost, en canvi, si ens retallen seguritat social, educació, pensions, etc... Necessitam lluitar tots, i tots sortirem guanyant. Es l'única manera d'acabar amb aquesta crisi provocada per els grans bancs i empresaris mundials, lluitar tots. Tots som més. David va matar a Goliath, i nosaltres els podem destronar.
   Poble, tan sols voliem comunicar-vos que continuem aquí, i esperem tornar a fer renou properament, i tornar-nos a fer veure. Un abraç, força i salut a tots. Nosaltres continuarem lluitant.

Indignats de Capdepera