Comunicat del PP de Capdepera: Ple dels sous







El passat dilluns 21 d’agost se celebrà un ple en el qual l’equip de govern dugué els seus sous per a la seva aprovació.


   El nostre segon portaveu, Miguel Riera, va expressar la postura del Partit Popular i aquesta no és altra que el rebuig a l'augment dels sous, ja que l’actual situació econòmica municipal, com ja sabeu en fallida tècnica, i amb la situació generalitzada que hi ha pertot arreu, s’han reduït els sous dels funcionaris, s’han congelat las pensions del majors i de molts de treballadors i las famílies es troben amb enormes dificultats per dur endavant la seva supervivència.
   Al segon plenari de l'actual equip de govern se segueix reflectint el mateix que va succeir al ple de la reducció dels plenaris ordinaris, o sigui que el refranyer espanyol està de moda amb l’equip de govern i molt especialment UCAP. Ens referim, evidentment, al mateix del darrer ple, DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO.
   Al ple de la moció de censura, el Sr. Biel Torres (UCAP) es va omplir la boca xerrant d’una política d’austeritat per recuperar l'economia gabellina i que aquest poble torni assolir el lloc que li correspon. I des de la junta local del PP demanam lo següent:

   •És austeritat que el batle s’augmenti el sou amb un 40%?
   •És austeritat que els regidors del equip de govern s’augmentin el sou amb un 21%?
   •És austeritat que un regidor amb una sola area de gestió tingui un sou de 1817 € mensuals amb un total de 25.440 € anuals?
   •És austeritat que quan finalitzi el seu mandat el cost dels membres de l'equip de govern hagi estat per las maltretes arques municipals de 950.000 €.?

   I també volem recalcar que una cosa és cobrar un sou i l’altra es merèixer aquest sou, i aquest fet a poc a poc s’anirà aclarint, temps al temps que tot arriba.
   La nostra postura era de congelació dels sous i esperar a temps més adequats per xerrar d’augments de sous. Només cal recordar que aquest any s’han de tornar els cobraments indeguts de fems, clavegueram, d’ocupació del carrer per obres, de sol·licitud de llicències d’obertura i funcionament de negocis, de reserva d’estacionament mitjançant guals. Aquest és un assumpte molt més important que els seus sous ja que afecta les butxaques d'una gran majoria dels veïns d’aquest poble.
   Des de el Partit Popular vigilarem perquè almanco facin la feina que volen cobrar.