Tens un local i el vols redissenyar?
T’ajudam a fer-ho...

 
La Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, a través de l’IDI, us convida a participar en el programa Disseny d’Interiors per a Pimes 2011, amb l’objectiu d’assessorar les pimes i les micropimes per millorar-ne la competitivitat a través de la innovació i el disseny d’interiors dels seus locals.
- T'ajudam fent-te un AVANTPROJECTE DEL TEU LOCAL. Un avantprojecte és un projecte d'idees per a la reforma del teu local comercial, que consisteix en un recull d'informació, una anàlisi i una proposta de l'espai que s'ha de dissenyar.
- T'ajudam amb un servei d'ASSESSORAMENT PUNTUAL, per si necessites assessorament puntual per a la millora de la distribució o el disseny del teu espai comercial.
- T'ajudam, després d’obtenir l’avantprojecte, a executar-ho amb un 25% DE DESCOMPTE. Et posam en contacte amb un interiorista professional per executar el projecte del teu local, per al qual et faran un 25 % de descompte en els honoraris.
 
Si estau interessats a participar en el programa, us adjuntam la sol·licitud que podeu presentar a qualsevol delegació de l'IDI abans de dia 23 de setembre de 2011.
 
Esperam que aquesta iniciativa sigui del vostre interès, i quedam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o ampliació d’informació:
 
www.idi.es
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel. 971 84 64 58