Per a l'elaboració del Pla d'acció per a l'energia sostenible s'han fet unes enquestes per a conèixer els hàbits energètics dels ciutadans de Capdepera.

Per tal que els ciutadans la puguin respondre on-line us envio el link demanant la participació dels lectors de Cap Vermell

http://forms.lavola.net/enquesta3.php?id=dHdlbnRpYzIwMTEwNjA1MTQwMDIzODU5Njc1

" Com és conegut per tots, cada cop és més important ser conscients dels nostres hàbits domèstics i dels consums energètics que provoquen aquests. Entre tots volem arribar a formar part d'una societat més sostenible i per això l'Ajuntament de Capdepera s'ha adherit al Pacte dels Batles, iniciativa promoguda per la Direcció General de d'Energia de la Comissió Europea. Aquest Pacte es basa en aconseguir, abans del 2020, una reducció del 20% de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle (GEH) mitjançant la millora de l'eficiència energètica del municipi en un 20% i l'augment d'un 20% de la producció d'energies renovables en l'àmbit municipal. Per tal de fer-te partícip en l'elaboració del Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) per ajudar a complir aquesta fita, a nivell de l'Ajuntament volem comptar amb la teva opinió i recollir els hàbits de la ciutadania de Capdepera en matèria d'energia i de canvi climàtic".


Departament de  Medi ambient
Ajuntament Capdepera