DeLleure serveis, un exemple de joves emprenedors al nostre municipi

No és fàcil en els temps què corren, prendre la decisió de crear un empresa. Però quan creus en el què fas, quan estàs convençut què pots aportar noves idees i solucions a la societat en què vius, es fa encara més difícil quedar-se quiet. I això és el què han fet aquests dos joves gabellins, emprenedors, valents i amb moltes, moltes ganes de treballar i fer-ho bé. deLleure serveis neix des de la il·lusió i la implicació d’oferir uns serveis educatius, culturals i socials de qualitat en l’àmbit del lleure i el temps lliure, a les Illes i a la resta de la Península.

En Sergi Márquez i na Sarah Martí, fundadors d’aquesta entitat, són persones formades i compromeses que fa prop de dos mesos han posat en funcionament DELLEURE SERVEIS, SCP.

 Ofereixen a diferents col·lectius com centres escolars, ampas, esplais i institucions públiques, des de colònies, campaments i sortides escolars fins a viatges d’estudis, activitats extraescolars i colònies i casals d’estiu. L’objectiu principal és què els nins i nines gaudeixin tant com aprenen d’unes activitats basades en una pedagogia innovadora i adaptada a cada cicle del desenvolupament. Prioritzen al màxim la professionalitat, el compromís i la honestedat amb els qui confien amb deLleure Serveis. El què va començar com una idea utòpica, s’ha convertit després de molta feina i perseverança en una realitat que tot just acaba d’enlairar-se.



Si voleu conèixer més sobre deLleure i aquests dos joves emprenedors, us convidem a fer una ullada a la seva web: http://www.delleureserveis.com/