El curs serà de BMC (Body mind centering) i fasciapulslogia

al Centre Cap Vermell de dia 4 al 8 de juliol

Hem
hagut de suspendre el taller amb Benoit perquè degut a problemes físics ell no es troba amb energia per a això i ha parat totes les seves obligacions fins a final de juliol.

Florence Augendre treballa a Brussel·les impartitn docència a la famosa companyia Ballets C de la B. Florence proposa un taller, d'una setmana durant els mateixos dies ( de 4 al 8 de juliol), 3 hores i mitja cada dia, de BMC (Body mind centering) i fasciapulslogía.


INTRODUCCIÓ AL COS-MENT i FASCIAPULSOLOGY /Florènce Augendre / Les Ballets C de la B

Com ho va fer al maig, Florènce Augendre guiarà un taller sobre la base de BMC (Body-Mind centering) i Fasciapulsology. Aquest taller és per a principiants interessats en BMC, així com per a experts que vulguin entretenir a les seves habilitats.

El cos està fet d'una complexitat infinita. Al mateix temps, té una increïble habilitat per coordinar-se, perquè puguem actuar i reaccionar espontàniament a situacions d'alerta. En aquest taller, utilitzarem l'horari de matí per familiaritzar-se amb alguns de la terminologia anatòmica i la pràctica de la cartografia, de manera que podem emprar el moviment físic i qualitats diverses de la presència de dur aquest coneixement a la comprensió de l'experiència propioceptiva. Aquest mètode s'inspira en les obres de Cos-Ment de centrat (c) fundada per Bonnie Bainbridge Cohen-i Fasciapulsology desenvolupat per Christian Carini. Durant les sessions de la tarda, anem a superar l'experiència del matí i explorar com a través del moviment que poden relacionar-se amb el gest, la música i la redacció amb la finalitat de construir junts una consciència i sentit de l'arquitectura, en l'espai i el temps. Ús de la composició espontània d'invertir la nostra relació l'un a l'altre i l'altre espai (es) al seu interior.

Entre 1991 2004 Florènce Augendre estudiar Cos-Ment de centrat (BMC) a Vera Orlock. També va trobar i va estudiar amb Bonnie Bainbridge Cohen-en un parell d'ocasions especials. Durant la dècada dels noranta ha participat intensament alguns tallers amb Steve Paxton, Lisa Nelson i Nancy Stark-Smith, el treball ha estat molt influenciada per la investigació de Cohen. Augendre com a artista utilitza BMC com una pràctica a si mateixa de tren i d'aconseguir "connectat" abans de sortir a l'escenari. En el pla artístic, BMC proporciona el coneixement, l'imaginari i les qualitats del cos que li permeten definir, enwind i metàfores pont en actuacions emmarcades.

A més, Florènce és certificada en Fasciapulsology de l'escola de Christian Carini. Augendre va estudiar ballet, dansa africana, el tap dance i jazz modern i es va enganxar amb gran rapidesa per les activitats professionals en el camp del teatre, òpera, cinema, dansa contemporània i arts plàstiques. Ella ha fet una pràctica de participar en qualsevol procés creatiu, un toc que està profundament arrelada en les habilitats i la cultura del cos i la seva dansa. Ha treballat amb directors de teatre Lluís i Xavier Bachelot, coreògrafs Pascale Houbin, Raffinot François, Wes Howard, DeGroat Andreu, Thierry Guedj, Halebid Christophe, Wim Vandekeybus, Meg Stuart, David Hernández, Àustria - grup alemany GRAS Treball, Johanne Saunier / Jim Clayburgh, Brice Leroux, Lance Gries (NY), Steve Paxton, Lisa Nelson, Saastamoinen Riina, Baervoets Alexander, cedeixin multinacional, Olga de Soto, Ramalingom Fabrice, i Koen Augustijnen. Darrerament Florència Augendre van donar tallers a Cie Félicette Chazerand, Roses i PARTS, SIGUEU (Salzburg Experimental de l'Acadèmia de la Dansa) i Les Ballets C. de la B.


Tota l'informació i els contactes les trobareu a

http://hierbarojadanza.blogspot.com/