Els lectors de Cap Vermell diuen NO al tancament de Televisió de Mallorca. Més del 75% dels qui han votat així ho pensen. Nosaltres també. No ens amagam ni dissimulam. Sempre ho hem dit. Fa un any dèiem:

Que va de bé tenir una televisió com [M], propera i professional, que ens inclou a les notícies, ens posa al mapa i assabenta a tota Mallorca d'allò que passa. No podem dir el mateix d'altres mitjans que compten amb més pressupost.

Per tant, qualsevol altra comentari podria ser sobrer. Recolzam els treballadors en les seves reivindicacions i esperam que el proper plenari municipal recolzi la moció presentada per la xarxa de corresponsals



No sabem què faran els polítics que governin la propera legislatura el Consell de Mallorca. Des de Capdepera, sols ens queda afegir que no és una televisió cara. Que amb un pressupost 8 vegades inferior a IB3, són a Capdepera dia sí, dia també. En canvi, la corresponsalia d'IB3 a Capdepera és a Alcúdia i sols ve aquí quan no té altres feines o no li queda més remei.

A continuació, l'enquesta:

Estàs d'acord amb el tancament de Televisió de Mallorca que proposen alguns partits polítics? 
No 
136   76.4%  
Sí 
31   17.4%  
Tant m'és 
11   6.2%  

Nombre de votants   :  178 
Primer vot   :  dilluns, 14 de març de 2011 08:41 
Darrer vot   :  dilluns, 28 de març de 2011 16:43