EUEV de Capdepera denuncia que la Junta de Govern hagi concedit una pròrroga a l’empresa COEXA per acabar les obres de l’escoleta municipal



 
A dia d’avui el termini per acabar les obres ja ha acabat i l’empresa constructora  encara segueix treballant i ha demanat una prorroga per acabar-les que li ha concedit la junta de govern local formada per PSOE, UCAP-UM i PSM.
 
Des de EUEV no veiem cap raó motivada per atorgar aquesta prorroga, ja que l’empresa va presentar com a millora la reducció de termini de l’execució de les obres i per això va guanyar el concurs en detriment d’altres empreses.
 
Tampoc es lògic que l’empresa al·legui que hi ha hagut problemes de coordinació amb l’obra d’urbanització i dotació de serveis del carrer de devora quan els adjudicataris de l’obra també son ells.
Les regidores d’EU-EV tenim molt clar que el que hauria d’haver fet l’ajuntament es obligar a l’empresa a contractar més personal i fer-li complir els terminis. Si no el que s’ha de fer  es reclamar-li a l’empresa la quantitat que pertoqui per cada dia de demora, però demanar una prorroga de quatre mesos d’una obra que s’havia de tenir acabada en nou es abusiu.
 
També denunciem que ja no es la primera vegada i que s’ha convertit en una pràctica habitual d’aquesta empresa ofertà com a millora la reducció de terminis en l’execució de les obres i després demanar prorrogues per no poder complir els terminis. Hem de recordar que tots els concursos que ha guanyat aquesta empresa han estat per un petit marge respecte als altres licitadors
 
Això no es pot tolerar i s’ha d’exigir que compleixi amb el que va ofertar o que pagui els retards, però l’equip de govern no fa ni una ni altra cosa, inclús posant en perill una subvenció de la que també han hagut de demanar una prorroga per segona vegada.