Entesa pretén ser present a les properes eleccions autonòmiques


          Huguet és reelegit president de la formació nacionalista

En el tercer congrés d'Entesa, el partit ja té representació a vint-i-tres pobles de Mallorca. El tercer congrés ha servit per realitzar una renovació de l'executiva, per reforçar el president, Biel Huguet.

Huguet definí el partit com a una mescla de molta gent molt vàlida per fer feina pel nostre país. La majoria  fa molts anys que estan implicats amb Mallorca. Des de regidors, a batles, consellers i moltíssima gent del món associatiu, empresarial i polític. És un partit nou, però amb un gran  bagatge a nivell humà.

La nova executiva queda composta de la següent manera: la presidència per a Biel Huguet, la secretaria general per a Jaume Sansó, la secretaria d’organització per a Mercè Bujosa, la vicepresidència per a Maria Costa, la secretaria adjunta de coordinació general per a Francesc Garcies, la secretaria de finances per a Aina Bernad; la secretaria d'Administració i Gerència per a Jaume Català, la secretaria d’implantació territorial per a Felip Esteva, la secretaria de comunicació i informació per a Ramon Quetgles, la secretaria de política municipal per a Toni Martorell i la secretaria de coordinació sectorial per a Jaume Servera.

La presidència de l’assemblea general per a Miquel Àngel Mas.