L’OBRA CULTURAL BALEAR FARÀ LA SEVA TROBADA DE SOCIS I AMICS EL DISSABTE 17 D’ABRIL



ELS PARTICIPANTS CLOURAN LA CAMPANYA CAFÈ PER LA LLENGUA AMB UN ACTE MULTITUDINARI


L’Obra Cultural Balear torna a organitzar la seva Trobada de Socis i Amics, que es farà el dissabte de la setmana que ve, 17 d’abril, a partir de les 10.30 h, al santuari de Lluc. L’acte, que es fa cada dos anys, pretén ser un punt de trobada de totes les persones que estimen la llengua, la cultura i el país. Hi estan convidats els socis de les diferents delegacions de Mallorca, els membres de les entitats amigues i tots els ciutadans que vulguin participar per passar un dia tranquil de companyonia. La Trobada serà una gran festa de les persones que, als diferents pobles i barris de Mallorca, són l’Obra Cultural Balear.

Enguany, a més, la trobada serà l’acte d’inici del Correllengua 2010, organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua, que faran un acte simbòlic d’encesa de la Flama de la Llengua. També serà l’acte final de la campanya Cafè per la Llengua, amb motiu del qual s’han editat unes tasses commemoratives que es regalaran als assistents. L’objectiu de l’entitat és fer un Cafè per la Llengua multitudinari. La Trobada també serà l’ocasió perquè els membres de l’entitat recullin el nou carnet de soci, mitjançant el qual l’entitat té previst aconseguir descomptes a determinades activitats i productes culturals.

A més, com sempre, la Trobada inclourà diferents activitats de caràcter lúdic i cultural: animació infantil amb Cucorba, una actuació dels Castellers de Mallorca, una ballada popular amb Els Sonadors dels Vuit Vents i un concert del grup de pop revelació de la temporada, Els Amics de les Arts.

L’acte central serà un dinar popular de companyonia a 5 euros, que anirà seguit a un acte de reconeixement a les diferents delegacions i un parlament del president de l’OCB, Jaume Mateu, que farà balanç de les activitats del darrer any.

Les persones que vulguin dinar han de confirmar la seva assistència posant-se en contacte amb la seva delegació o telefonant al 971 723 299. Han de dur plat, tassó i cullera. Les persones que s’hi vulguin desplaçar en autocar des de Palma s’hauran de posar en contacte amb el mateix número de telèfon. 
(Per a més informació: Tomeu Martí 677 366 312)