ATENCIÓ!  CANVI DE DATA DEL CONCERT DE BUIKA!


Es trasllada a dia 17 d'agost a les 21 hores


El concert de BUIKA a Torre de Canyamel se trasllada a dissabte, 17 d’agost, a causa del mal temps

L’alerta meteorològica d’aquests dies, amb previsió de pluges abundants i forts vents a Mallorca, ha obligat a introduir canvis en el tradicional concert solidari que organitza cada estiu el Grup Torre de Canyamel, a benefici de l’Associació Amics de Tilloli.

El concert manté la seva especial ubicació, a l’exterior de la torre de defensa del segle XIII, però se celebrarà dissabte, 17 d’agost, un dia després del previst, a la mateixa hora: a les 21 hores.

Serà llavors quan BUIKA protagonitzarà una de les cites musicals més esperades de l’estiu davant més de 500 espectadors, en un espai emblemàtic. Per a aquells que hagin adquirit l’entrada per al concert i no puguin assistir dissabte se’ls reintegrarà l’import d’aquesta. Poden cancel·lar l’entrada fins aquest divendres, 16 d’agost, a les 12 hores.

Coneguda per la seva poderosa veu i per la versatilitat que té per moure’s entre gèneres com el flamenc, el jazz i el soul, BUIKA torna a la Torre de Canyamel vuit anys després per oferir la seva música amb finalitats solidàries, tal i com ja va fer l’any 2016.

Per a qualsevol dubte poden consultar la nostra web https://eventos.torredecanyamel.com/es, es poden dirigir a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o al telèfon 971 841 134 .

Torre de Canyamel