Per llegir el comunicat complet cliqueu  a l'imatge

 

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull . ha disposat unes mesures d’emergència seguint les  indicacions de les autoritats sanitàries. Entre d’altres se dispensa del precepte dominical;  se suspenen totes les celebracions  públiques de l’Eucaristia i altres celebracions sagramentals amb participació de fidels; les esglésies es mantindran obertes en la mesura que sigui possible per facilitar la pegaria personal; les exèquies se celebraran de forma simplificada i els funerals es posposen; i a més de potenciar les mostres de  solidaritat  envers els més necessitats es demana  que s’intensifiqui la pregària.

La nota recorda les retansmisions de l’Eucaristia que ofereixen per televisió: IB3 TV (diumenge a les 10,30 h), TRECE (dilluns a dissabte ales 11 h  i diumenges a les 12h). La 2 (diumenge a les 20,30h). I ràdio: COPE (diumenge a les 9 h), Ràdio Maria (diàriament a les 10 h) i RNE a les (8,15 h).

Aquestes mesures s'afegeixen a altres preses prèviament com ara la suspensió de totes les processons, pregons i altres actes públics previstos per la Setmana Santa a Capdepera com a tota Mallorca.