A través del carnet de les biblioteques municipals podeu tenir accés a més de 5000 llibres electrònics


Permet obtenir en préstec obres en format digital per la seva lectura en diferents dispositius: tabletes, telèfons intel·ligents, ordenadors personals o lectors de llibres electrònics.


Què és eBiblio Illes Balears?

eBiblio Illes Balears eBiblio Illes Balears és un servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears per al préstec de llibres electrònics a través d'Internet. Permet obtenir en préstec obres en format digital per la seva lectura en diferents dispositius: tabletes, telèfons intel·ligents, ordenadors personals o lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d'Adobe.

eBiblio Illes Balears és una iniciativa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears. Poden fer ús d'aquest servei els usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

eBiblio Illes Balears està disponible en l’adreça http://illesbalears.ebiblio.es. També es pot accedir als llibres prestats a través de l’aplicació eBiblio Illes Balears, disponible per a iOS y Android.

 

Què puc trobar a eBiblio?

eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:

  • Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
  • Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc..

Qui pot utilitzar eBiblio?

Pot fer ús d'eBiblio qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

El codi d'usuari o el número de carnet juntament amb la contrasenya o PIN de la biblioteca et permetran accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Si no disposes del carnet d'usuari, el pots sol·licitar a la teva biblioteca:
BIBLIOTECA DE CALA RAJADA Carrer de l’Agulla, 50 tel. 971 564 932
BIBLIOTECA DE CAPDEPERA Carrer de Ciutat, 39 tel. 971 818 169