"Yago és un ca que necessita urgentment una família, preferiblement amb experiència en cans..."



 

Aquesta preciositat és Yago. Té uns 7 o 8 anys i fa 4 que viu al refugi de Capdepera. És un ca amb una història molt trista: quan tenia uns 3 anys va ser abandonat per la seva família al balcó de l'apartament on vivien; es van mudar i simplement el van deixar abandonat a la seva sort perquè morís per deshidratació i inanició. Després de ser informades de la seva situació, vam anar immediatament a cercar-lo i, després d'una temporada a la canera de Son Servera, ens el vam portar a la protectora de Capdepera.
És un ca molt bo, tranquil i obedient. És molt noble i dòcil amb les persones, no tira de la corretja quan surt a passejar i no  fa les seves necessitats a la gàbia. Té problemes de socialització amb altres cans i és incompatible amb moixos. Totes aquestes coses ens fan creure que Yago va tenir una vida difícil amb el seu primer amo i és per això que consideram que ha de viure com a ca únic; també és a allò al que està acostumat des que viu al refugi. Necessita una persona de referència amb qui establir un vincle perquè tenim comprovat que, amb afecte i dedicació, és un ca fantàstic. És molt urgent que surti  del refugi al més aviat possible, ja que, després de 4 anys entre reixes i malgrat els esforços de les voluntàries de la protectora, la seva flama s'està afeblint: el seu caràcter s'ha tornat apàtic i els seus ullets s'han entristit notablement.
Yago és positiu baix en leishmaniosi, malaltia per a la qual no necessita cap tipus de tractament, encara que sí que ha de menjar un pinso especial per prevenir l'al·lèrgia alimentària que pateix. És una al·lèrgia a la proteïna animal que li pot causar diarrees i problemes a la pell, encara que amb la ingesta d'aquest pinso té els problemes d'al·lèrgia totalment controlats.
Necessitam urgentment una família, preferiblement amb experiència en cans i amb llicència PPP, que li pugui oferir a Yago tot l'amor i atenció que aquest angelet es mereix. No podem ni volem creure que no hi hagi ningú al món que no estigui disposat a adoptar a aquest noble animal i donar-li a conèixer una vida millor.
S'entrega en adopció amb contracte i seguiment, desparasitat, vacunat, esterelizat i amb xip.