Homenatge a Onofre Arbona Miralles, de la Revista Bona Pau.


  
El dissabte dia 16 de juny es realitzà a Sencelles la diada de Premsa Forana de Mallorca, amb la participació de 18 revistes associades i amb l’assistència de 38 persones. Els amfitrions foren els companys de la revista Sa Sella, que ens donaren la benvinguda, junt a membres de la corporació municipal, encapçalats pel batle de Sencelles Joan Carles Verd.


A les 10.30 hores tingué lloc l’assemblea general ordinària de socis al local municipal de Can Grau, a càrrec de la junta directiva de l’associació formada per: Rafel Oliver Grammatico, Magí Ferriol, Gabriel Mercè i Marta Bergas. El president, Rafel Oliver Grammatico llegí l’informe de presidència amb 22 punts diferents; el tresorer, Magí Ferriol, feu el mateix amb l’informe de tresoreria. Finalment fou el torn de l’apartat de precs i suggeriments, a on es van debatre diferents temes relacionats amb el tractat.
 

Homenatge a Onofre Arbona Miralles, de la revista Bona Pau, de Montuïri.

L’Associació de Premsa Forana feu un merescut homenatge a Onofre Arbona Miralles, de la revista Bona Pau, per la seva constància i dedicació com a director de la revista Bona Pau durant 65 anys. Se li feu entrega d’una placa commemorativa i alguns llibres de regal. El mateix Onofre Arbona tingué l’honor d’entregar els guardons dels XIX Premis Periodístics de Premsa Forana, junt als membres de la directiva i la directora de Normalització Lingüística del Consell, Aina Sastre.

L’Ajuntament de Sencelles oferí als assistents un aperitiu al pati de Can Grau.

El cronista oficial de Sencelles, Jordi Llabrés, conduí una visita guiada per la vila, a on es visità un museu arqueològic a la Fundació Mn. Bartomeu Oliver, i l’església de Sant Pere i voltants, amb la figura de Sor Francinaina Cirer.


Finalment un dinar de companyonia conclogué els actes de la diada.