Una comèdia, a la grega. Un clàssic molt actual.


Diumenge 11 a les 19h

Diumenge, 11 de febrer a les 19h
La Coquera presenta
LISÍSTRATA, d'Aristòfanes.
Direcció: Laia Cardona i Carmen Ibáñez.
En castellà. Durada: 60 minuts.
A partir de 13 anys.

Basant-se en l'adaptació realitzada per la gabellina Laia Cardona Talón, «Lisístrata» és l'obra de teatre més famosa d'Aristòfanes. Ens translladam a l’Atenes del 411 a.C., enmig de la guerra entre Atenes i Esparta, que ja dura vint anys. Davant la negra realitat, en què els homes volen continuar la guerra, les dones, per boca de Lisístrata, decideixen fer una vaga de sexe per aconseguir la tan necessària pau. Una utopia còmica, a la grega.

La Coquera és una companyia de teatre jove especialitzada en obres de text que neix a Barcelona el 2009 de la mà d'Alberto Rizzo i Ariadna Raventós i actualment compta amb més de 30 integrants. Ha participat en diversos festivals arreu de l'Estat i, per Lisístrata, ha estat guardonada als Premis Universitaris de Barcelona 2017 pel millor vestuari i milñlor difusió.
Amb més d'una quinzena d'espectacles i muntatges en el seu haver, la prioritat de La Coquera(per sobre de la fi estètic de l'obra) consisteix a fer arribar el missatge subjacent, en provocar una reacció en l'espectador, remoure-ho per dins i fer-lo partícip del fet teatral.

Entrada: 10 €. Anticipada, joves, gent gran i grups: 8€.