"Arxiu municipal: la regidora Molinillo menteix

    

En unes recents declaracions que recollí un mitjà de comunicació, la regidora Sra. Molinillo culpava l'oposició de no poder donar una solució a la situació de l'arxiu municipal, al·legant que l'oposició va votar en contra d'una inversió de 882.000 € en els Pressuposts de 2017.

Aquesta manifestació és falsa. Mai es va votar aquesta partida per separat. De fet, en la primera ronda de negociacions per a consensuar els Pressuposts d'aquest any, els partits varen acordar prescindir d'aquesta partida atès que suposava dedicar tota la inversió en infraestructures a una sola actuació, deixant de banda moltes altres necessitats. I a més sense saber quin seria el futur de l'antic ajuntament -on es troba ubicat l'arxiu-, és a dir, ningú veia clar que s'invertís aquesta quantitat sense saber si l'antiga casa consistorial serà reformada de forma global en un futur.

Aquesta tàctica de l'equip de Govern és prou coneguda: a l'inici de les negociacions dels Pressuposts proposen inversions per un import molt superior als ingressos disponibles, i quan després, fruit de les negociacions, se n'han d'eliminar algunes, la culpa és de l'oposició. Bé estaria que la Sra. Molinillo dedicaàs els seus esforços a trobar solucions als problemes i a justificar el 70% de dedicació assignat.

 

MÉS per Capdepera