inici

Cap Vermell

Per a tu, Sánchez

Per a la família de l'Orient sempre seràs un referent.


És molt difícil i complicat escriure una carta d'aquesta mena, dedicada a una persona que representa tant en la nostra vida.

Ses teves paraules sempre varen ser “jo no soc ningú aquí”: ai Toniet, saps que n’anaves, d'errat!!!! És ben cert que ses persones i ses coses se valoren més quan ja no se tenen, però a tu t'enyoram des del minut 1 d'aquell fatídic dia.

Pot ser que, per a la gent que no tenia el plaer de conèixer-te tant com noltros, tenies planta d'estirat, de "borde", però no era així. I tots noltros ho podem corroborar, l’únic cert és que quan estaves segur d'alguna cosa, no hi havia manera de doblegar-te, defensaves encaridament els teus arguments i això no és res dolent, ans tot el contrari.

Per a la família de l'Orient sempre seràs un referent. Per a tu l'Orient no era només el teu lloc de feina, era el negoci d'unes persones a les que apreciaves moltíssim i que elles t'apreciaven i te valoraven a tu, eren els teus amics, els teus germans grans, i tu n’eres el seu. Eres la seva ma dreta, la persona en la que dipositaven tota la seva confiança.

I per als companys també tenies ma esquerra, sabies com tractar a cada un de noltros i, si te contàvem algun problema, sempre escoltaves i rebíem algun consell teu.

També eres alegre, molt poques vegades te vàrem veure realment enfadat. Potser sí que algun cop tenguéssim alguna petita discussió, però amb tu era complicat enfadar-se...o mos deies alguna "putada", o mos feies alguna broma, o mos cantaves i ballaves el teu "Amante, bandido"...són tants records...

I per acabar, encara que no fossis una persona massa sociable, eres un GRAN AMIC dels teus amics, un GRAN COMPANY de feina i una GRAN PERSONA.

I volem ressaltar sobretot l'AMOR INCONDICIONAL que senties per la teva dona, el PARE EXEMPLAR i ORGULLÓS dels seus fills, i també MOLT BON FILL I NET, sempre vares respectar i ajudar als teus pares i als teus padrins.

Per tot això, pots estar molt tranquil i agafar-te aquest més que merescut descans. T'ESTIMAM, TONI, I SEMPRE ESTARÀS AMB NOLTROS.

ELS TEUS COMPANYS DEL CAFÈ L'ORIENT


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar