Maria Orts substituirà Laura Flaquer com a regidora de MÉS per Capdepera a l'Ajuntament


 

   La nostra companya Laura Flaquer ens va comunicar recentment la seva decisió d'establir la seva residència permanent fora de Mallorca per motius laborals. Amb bon criteri ens va plantejar la possibilitat de renunciar a la seva acta de regidora per poder donar entrada a un altre company i així no deixar el nostre grup amb un regidor menys, tant en els plenaris com en les comissions de feina.

   Tota la gent que formam part de MÉS per Capdepera volem agrair a na Laura el seu compromís, treball i dedicació, tant a la campanya electoral com en aquest temps de legislatura. Sabem perfectament que aquest no és un adéu sinó un parèntesi. No tenim cap dubte que na Laura està cridada a jugar un paper destacat en el futur de la nostra formació a Capdepera.

   El lloc de na Laura l'ocuparà Maria Orts, número cinc de la llista. Poc podem dir de na Maria que la gent no sàpiga: lluitadora, decidida, feinera, coherent, compromesa..., i sobre tot amb molta experiència. La seva aportació serà cabdal perquè MÉS dugui a terme una oposició crítica i plena de propostes en aquesta segona part de legislatura.

   En definitiva, gràcies per tot Laura, i fins aviat. I benvinguda, Maria.