El treball de la companyia de dansa francesa Divergences en residència al teatre de Capdepera diumenge dia 11 a les 18h. Entrada gratuïta.


La companyia Divergences ja va actuar a Capdepera l'any 2012 amb Le chaperon rouge, fruit del programa d'Euroregió VIA de la que l'ajuntament de Capdepera hi formava part. Deixà una gran impressió entre el públic. Ara ens presenten un work in progress, una obra en la que estan treballant sobre el rol masculí. La sinopsi de l'espectacle diu:


Podem, avui dia, renovar la mirada sobre el cos masculí? Boys don't cry curtcircuita els estereotips i les representacions masculines emprades ad nauseam; estratègia no gratuïta que desmunta lectures i crea correlacions que colpegen les resistències intel·lectuals. 
El cos masculí es penja com un objecte de desig o com un model heròic ... entre els dos hi ha un buit de la representació i de la identitat. Ara per ara, quan el "gènere" s'ha convertit en una qüestió política, com podem requestionar la construcció de la identitat i la sexualitat. Boys don't cry serà com un bombardeig físic de la testosterona, de les seves ficcions i de les seves actuacions. Prendrem com a armes bateria tocada en directe i dos cossos masculins que experimentaran la paradoxa de la dansa, entre potència i fragilitat. Explorarem través de desgast físic les figures del "viril" d'avui en dia per reduir-les a molles i veure (potser) com reapareixen altres figures inèdites.
Els homes no ploren?
 
 
Coreografia: Sylvain Huc
Assistència: Cécile GRASSIN
Dansa: Pierre-Michael Faure, Sylvain Huc
Bateria: Xavier Coriat
 
Durada aprox. : 45 min / tots els públics a partir de 8 any