“MÉS per Capdepera aposta per un pacte progressista a Capdepera que dugui a la pràctica noves formes de governar”






 

 

 

A l’assemblea de MÉS per Capdepera celebrada aquest passat dimecres es varen valorar molt positivament, com es obvi, els resultats obtinguts a les eleccions municipals. Es tracta d’un resultat històric que demostra que bona part de la població demana altres formes de governar. Aquest resultat es pot extrapolar a la resta de Mallorca, on MÉS és la tercera força amb 60.000 vots, a poc més de de 2.000 vots del PSOE, la segona força.

A Capdepera, amb els resultats a la mà, hi ha diverses possibilitats de govern. Però des de MÉS per Capdepera, en coherència amb els nostres ideals, apostam per un acord entre les forces progressistes del municipi que faci un gir a l’esquerra i que aprofiti la nova conjuntura a les institucions supramunicipals –Govern i Consell–, que estaran governades amb tota probabilitat per les mateixes forces. MÉS per Capdepera, al contrari del que es pugui comentar al carrer, ni demana ni demanarà la batlia. A MÉS ens centrarem a posar damunt la taula altres qüestions, com ara el nombre de regidors amb dedicació i sou, el qual no pot ser el mateix que el nombre de regidors que formin part de l’equip de govern, ja que aquest seria superior a l’estrictament necessari per governar.

Altres qüestions que entenem que són imprescindibles per arribar a acords es refereixen a la participació i la consulta ciutadana, els serveis públics, a un pla de manteniment per a tots els barris o al petit comerç, entre d'altres aspectes.

Des de MÉS ens hem proposat que les converses i negociacions que hi pugui haver siguin transparents i per tant informarem dels seus resultats.

MÉS per Capdepera