Companys i companyes,

Us volem agrair la confiança que ens heu dipositat perquè siguem els ulls i la vostra veu, encara que escassa, dins del nostre ajuntament on s'ordeixen tots els "negocis" que ens afecten.

El nostre agraïment a la gent honesta que no s'ha venut per un plat en les tiberis que s'han organitzat.

També volem agrair l'ajuda dels mitjans de comunicació locals que han publicat els nostres missatges i ens han ajudat en la campanya. Encara que només un ha recollit "in situ" fotos i tota la informació dels nostres actes i ha tingut contacte amb nosaltres en persona.

En l'entrevista a tots els partits a Ràdio Capdepera, a la pregunta: "¿Amb qui no aniries a un sopar? "tots van coincidir a respondre:" Amb Lucía ". La convidaran a "sopar". Ara?

Des de Guanyem, que com sabeu, a Capdepera, ha estat només Esquerra Unida, ja que no es va integrar ningú en la nostra coalició, hem fet una campanya sense subvencions de cap tipus. Tota la publicitat ha estat pagada amb els diners de cadascun dels companys, alguns dels quals ni tenen feina i per una aportació d'Esquerra Unida. Tot això amb el sol interès de lluitar contra el saqueig de les institucions públiques, en aquest cas, el del nostre consistori, on malgrat els eufemismes com el d'"externalitzar" s'estan privatitzant els serveis DE TOTS sense revertir en nosaltres.

Intentarem que els ciutadans participin en la decisions polítiques amb rellevància que s'hagin de prendre a Capdepera.

A Guanyem Capdepera no tenim "pastors" i "ovelles", tots participam en les decisions que es duen a terme segons la majoria. Per tant convidam els companys que ho desitgin, encara que no estiguin en la nostra plataforma, a participar en les nostres juntes i reunions i ens ajudin a prendre posició en les decisions que hàgim de prendre al consistori.

Tots els polítics no som iguals i tot el que es decideix a l'ajuntament ens afecta. Nosaltres no cercam butaques ni viure de la política. Treballam i treballarem per la justícia social, perquè hi hagi un lloc en els nostres municipis per als més febles, als quals la plutocràcia margina. Els que estan a dalt no veuen quants de currículums es reparteixen en els hotels cada dia i s'amunteguen en caixes que, la majoria de les vegades, no es llegeixen, i tampoc veuen que darrere d'aquests papers hi ha persones amb moltes necessitats, que han de menjar cada dia, pagar el lloguer, la llum, etc. Nosaltres intentarem, com hem dit abans, ser els seus ulls i la seva veu i intentarem que se'ls vegi.

El poble no és només el terreny i els edificis que el componen, també són LES PERSONES que l'habiten i per tant estarem amb elles.