L’Associació Hotelera promociona el municipi a Madrid i Barcelona









 

 

L’Associació Hotelera de Capdepera ha participat els dies 7 i 8 d’abril als actes promocionals duts a terme per l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), a les ciutats de Madrid i Barcelona.

En aquests esdeveniments s’han presentat tots els atractius de l’oferta turística gabellina, i distribuït material promocional amb informació actualitzada entre els nombrosos professionals que han estat convidats. S’han oferit propostes esportives, opcions d’oci i gastronomia, natura, sol i platja; s’ha mostrat el calendari festiu de la localitat, destacant la celebració del Mercat Medieval i la Mostra Gastronòmica de la Llampuga. Així, com també s’ha lliurat informació útil d’allotjament i transport.

En unes jornades que han estat carregades d’atencions i sorpreses pels agents de viatges, aquests han estat obsequiats amb algunes estades a la nostra localitat, per tal que la puguin conèixer de primera mà i oferir-la als seus clients.

Malgrat que aquests darrers anys, per la recessió econòmica, no han estat els millors anys per a aquest mercat, el propòsit de l’ Associació Hotelera és millorar el posicionament de la destinació Capdepera en el mercat nacional i incrementar l’arribada de turistes.