MÉS per Capdepera demana la intervenció urgent de Consell i Ajuntament a l’Autovia per a garantir la seguretat dels vianants i evitar caos circulatoris

Amb l’obertura de nombrosos centres comercials a l’Autovia Joan Carles I s’ha complicat molt la circulació de vehicles, ja que són molts els que entren i surten d’aquests establiments. Aquestes maniobres provoquen situacions de risc, les quals augmentaran amb l’arribada de l’estiu, però que es podrien reduir habilitant un sistema per a entrar a aquests centres comercials i per a incorporar-se a l’autovia.
 

De la mateixa manera, i atès que tan sols hi ha un pas de vianants, devora la rodona de la benzinera, són moltes les persones que creuen l’autovia per zones no habilitades, provocant situacions de molt de perill a causa de la velocitat a què circulen els cotxes. Si pensam la quantitat de centres comercials que han obert i l’augment de persones que resideixen a la zona, es fa imprescindible repensar l’autovia. S’ha de controlar la velocitat dels cotxes i s’ha de garantir la seguretat dels vianants amb més passos segurs, i tot plegat s’ha de fer sense dilacions i abans que passi res greu.

MÉS per Capdepera