inici

Cap Vermell

Agraïments de l’Obreria Verge de l’Esperança

Enguany hem retardat el lliurament de premis dels concursos de fotografia i de llegendes promoguts per l’Obreria de l’Esperança.


Aquest retard també ens ha dut a esperar a fer aquest públic agraïment a totes les persones i entitats que ens ajuden a donar força a la Festa de l’Esperança.

Mestres i professors de S’Alzinar i de l’Institut de Capdepera posen tot de sí respectivament per tal de fer l’activitat de Guia per un Dia amb alumnes de 6è de primària de S’Alzinar i de 4t d’ESO de l’IES Capdepera. Els premis dels concursos de fotografia i de les llegendes són tres càmeres fotos patrocinades per Foto Garcias, i dos ordinadors tablet patrocinats per IN-OFF.

Per a la Festa de l’Esperança hem comptat amb una arbre dels desitjos proporcionat per Jardineria Adrover. Al passa carrers hi participaren el grup Batucap i nins i nines de la batucada infantil de S’Alzinar. La brigada municipal, l’ajuntament, el patronat del castell, en Revi; la parròquia amb Mn. Toni Amorós, els particulars que van oferir pastissos per a la torrada després del pregó, els músics i dansaires de la torrada, Aires gabellins, Pep Vila, Suso Rexach; els participants al concert de nadales durant el mercadet de nadal...; a tots, moltes gràcies per contribuir a fer la festa més viva.Als components que participaren a “Els secrets del castell de Capdepera”, dirigits a la part escènica pe n’Arnau Serra i a la musical per n’Elionor Gómez-Quintero: sa Solera Gabellina Joan Genovart, Matias Patricis, Suso Rexach, Pilar Díaz, Nicole Serapio, Ferran Miravet; i als membres de les corals S’Alzinar i Gabellina, i l’orquestra N’Aladern, moltes gràcies per guardar aquests secrets tan especials i tornar-los a compartir al desembre.

I també moltes gràcies als socis i simpatitzants de l’Obreria, pilar fonamental per tirar endavant totes les activitats destinades a mantenir viva i activa la Festa de l’Esperança.

Finalment, moltes gràcies als qui participeu d’una o altra manera a la Festa, i a tots els qui no hem anomenat, que segur que ens deixem algú, com en ocasions anteriors. Moltes, moltes gràcies.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar